Dołącz z użyciem adresu email

Wpisz swój adres email w celu rejestracji
COFNIJ

Sprawdź swoją skrzynkę email

Wysłaliśmy Ci link aktywacyjny do logowania.WRÓĆ DO STRONY GŁÓWNEJ

baseconnect

Zarządzanie kontem

Gdzie mogę znaleźć ustawienia?

Kliknij, koła zębate w prawym górnym rogu dowolnej strony BaseConnect. Rozwinie się menu z następującymi opcjami:

Jak mogę edytować swój profil?

Przycisk "Edytuj profil" znajduje się pod Twoim zdjęciem profilowym. Wystarczy go kliknąć i zostaniesz przekierowany na stronę, gdzie będziesz mógł edytować swój profil. Możesz także kliknąć na koło zębate w prawym górnym rogu, a następnie wybierać opcję "Edytuj profil".Na stronie edycji profilu możesz przesłać zdjęcie tła, zdjęcie profilowe, zmienić dane osobowe, wykształcenie, projekty, doświadczenie. Po edycji upewnij się, aby zapisać zmiany klikając na niebieski przycisk "Aktualizuj".

Jak mogę edytować profil organizacji studenckiej?

Przycisk "Edytuj profil" znajduje się pod zdjęciem profilowym organizacji studenckiej. Tylko administrator profilu może go edytować. Jeśli jesteś administratorem, po prostu kliknij przycisk „Edytuj”, a zostaniesz przekierowany do strony, gdzie można edytować profil.Na stronie edycji można przesłać zdjęcie tła, zdjęcie profilowe, zmienić informacje ogóle, projekty, wydarzenia, specjalizacje. Po edycji upewnij się, że zapisałeś zmiany klikając na przycisk "Aktualizuj".

Jak mogę zmienić swój adres email?

Możesz zmienić adres e-mail, na który będziemy wysyłać powiadomienia. Aby to zrobić:

  1. Kliknij koło zębate w prawym górnym rogu i wybierz „Edytuj profil”
  2. Przejdź do sekcji „Dane osobowe"
  3. Zmiana adres e-mail
  4. Kliknij przycisk "Aktualizuj"

Jak mogę usunąć konto?

Jeśli chcesz trwale usunąć swoje konto przejdź do Ustawień zlokalizowanych w prawym górnym rogu strony (koło zębate). Następnie przejdź do zakładki „Ogólne” i wybierz Usuń konto. Proszę pamiętaj, że gdy usuniesz swoje konto, nie będziesz w stanie odwrócić tego procesu. Rzeczy, które opublikowałeś na portalu (komentarze, zdjęcia, linki) wciąż mogą być widoczne dla innych użytkowników.